Kontaktirajte nas!

Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye

Contacts
Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA

Saznajte više o nama i našim ciljevima!

Tvrtka OSmetal je registrirana 2007. godine u Osijeku (do 2007. tvrtka je bila obrt), osnivač joj je Ivan Katić, a direktor Dario Katić.

Tvrtka je u 100% privatnom vlasništvu, na raspolaganju imamo 35 kvalificiranih djelatnika i diplomirane inženjere koji mogu odgovoriti na sve izazove koji se stavljaju pred njih. Također imamo proizvodni pogon u Ladimirevcima (Valpovo) gdje na raspolaganju imamo preko 2000 m² otvorenog i zatvorenog radnog prostora. Ponosimo se time što smo tvrtka koja se prenosi sa generacije na generaciju u obitelji, sa tradicijom većom od 40 godina kao i na činjenicu da težimo konstantnom ulaganju u poboljšanje efikasnosti. Posjedujemo sve potrebne certifikate, EN1090-2 i EN3834 pomoću koji smo uspostavili kontrolu kvalitete proizvodnje metalnih konstrukcija i njenih dijelova.

U nastavku provjerite naše certifikate…

Pregledajte certifikate jednim klikom!

Tvrtka smo koja se bavi proizvodnjom metalnih konstrukcija i njenih djelova, a cilj nam je uspostaviti sistem upravljanja kvalitetom, isporučivati na vrijeme proizvode i usluge, te uspostaviti obostrano korisne odnose sa svojim dobavljačima i kupcima.

Ulaganjem u tehnologiju težimo izvrsnosti koja će nam omogućiti poziciju tržišnog lidera.

Biti najbolja kompanija u regiji na području našeg djelovanja, te ostvariti poslovnu izvrsnost.

Izvođenje radova i pružanje usluga poštujući najviše standarde društveno odgovornog ponašanja te nudeći klijentima pouzdanost i kvalitetu po načelima poslovne izvrsnosti.