OSmetal.hr

O nama

Obiteljska smo tvrtka prisutna na tržištu 30 godina.

Povijest tvrtke

Tvrtka OSmetal je registrirana 2007. godine u Osijeku (do 2007. tvrtka je bila obrt), osnivač joj je Ivan Katić, a direktor Dario Katić. Tvrtka je u 100% privatnom vlasništvu, na raspolaganju imamo 20 kvalificiranih djelatnika i diplomirane inženjere koji mogu odgovoriti na sve izazove koji se stavljaju pred njih. Također imamo proizvodni pogon u Ladimirevcima (Valpovo) gdje na raspolaganju imamo preko 1000 m² otvorenog i zatvorenog radnog prostora. Vozni park od 7 vozila omogućava nam brzi transport i kompaktnost. Ponosimo se time što smo tvrtka koja se prenosi sa generacije na generaciju u obitelji, sa tradicijom većom od 30 godina kao i na činjenicu da težimo konstantnom ulaganju u poboljšanje efikasnosti. Vlasnici smo ISO 9001 certifikata kao svjedoka naše kvalitete.

Ciljevi

Tvrtka smo koja se bavi proizvodnjom metalnih konstrukcija i njenih djelova, a cilj nam je uspostaviti sistem upravljanja kvalitetom, isporučivati na vrijeme proizvode i usluge, te uspostaviti obostrano korisne odnose sa svojim dobavljačima i kupcima.

Ulaganjem u tehnologiju težimo izvrsnosti koja će nam omogućiti poziciju tržišnog lidera.

Vizija

Biti najbolja kompanija u regiji na području našeg djelovanja, te ostvariti poslovnu izvrsnost.

Misija

Izvođenje radova i pružanje usluga poštujući najviše standarde društveno odgovornog ponašanja te nudeći klijentima pouzdanost i kvalitetu po načelima poslovne izvrsnosti.

Zaštita osobnih podataka

O nama fotografije